Prima Pagina
Stiri
Contact
Caută
Pagina Frate
Statutul asociaţiei
Corespondenţă
Petiţii
Cerere de aderare
Propuneri de acte normative
Legi, acte normative
Articole de presă, comunicate
Forumul ATRT
Capsula Catalitica MPG-CAP
Nu sunt voturi
Greva Generala 2008
luni, 14 aprilie 2008
Stimai transportatori rutieri,

    Deoarece situaia transportatorilor a devenit insuportabil, Consiliul Naional Rutier, care include toate asociaiile profesionale i federaiile patronale, începând din data de 14 aprile 2oo8 declaneaz:

GREV GENERAL

    Astfel din municipiile i oraele mai mari din România pleac maruri de protest cu sute i mii de autocamioane, microbuze, taximetre, autobuze, autocare, etc. blocând i unele artere principale, în momentul când tahograful dicteaz o pauz impus de lege. Dac solicitrile nu se rezolv imediat ( anularea taxelor de drum, reducerea preului motorinei, a accizelor, taxelor i impozitelor aberante,
Citeste mai mult...
 
FORT - greva 14 aprilie 2oo8
luni, 14 aprilie 2008
Stimati colegi transportatori de persoane

    Asa cum am promis si la Conferinta Cargo & Bus avem in vedere amanarea cu cel putin 3 luni a licitatiei la judetene precum si transpunerea transparenta a licitatiei in doar cateva ore de la inchiderea licitatiei pentru interjudetene.
    Din pacate Ministrul nostru petrecaret s-a imbolnavit de atata distractie si a amanat toate intelnirile ce trebuiau sa aiba loc pe 9 si 10 Aprilie. Speranta de ai prezenta cele cerute de noi pentru transportul de persoane o am pentru maine dar inca nu se stie nomic sigur.

    Indiferent de ce se intampla, maine cu sprijinul colegului Presedinte al Asociatiei Rm.Valcea, transport persoane, ma voi deplasa la MTCT in caz ca intalnirea nu are loc cu Orban pentru a depune un memoriu cu privire la cele cerute de noi.

    In cele de mai jos va transmit textul ce a fost trimis de noi pentru toti membrii.

    Daca puteti sa sustineti protestele noastre va multumim anticipat. Numai uniti vom reusi !

Cu stima al dumneavoastra
Augustin Hagiu
Presedinte al Federatiei Operatorilor Romani de Transport
pentru orice amanunte nu ezitati sa ma contactati la tel: 0729 218 111

Citeste mai mult...
 
CONVOCARE PROTEST !
luni, 31 martie 2008
"UNDE SUNT BANII NOSTRII ?"

    Avand in vedere ca discutiile cu Ministerul Transporturilor nu ajung la nici un rezultat concret, Consiliul National Rutier(CNR),din care FORT face parte a hotarat demararea procedurilor legale pentru obtinerea autorizatiilor in vederea organizarii protestului in data de 13-14.04.2008.

    Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT) anunta pe aceasta cale:

    MOBILIZAREA GENERALA LA NIVELUL ASOCIATIILOR MEMBRE FONDATOARE SI A FILIALELOR!

    PENTRU CORELAREA EXACTA A TIMPILOR SI MODULUI DE MANIFESTARE, FORT INFIINTEAZA SECRETARIATUL CENTRAL DE ORGANIZARE A PROTESTULUI (S.C.O.P) COORDONAT DE URMATORII REPREZENTANTI:
Augustin Hagiu: 0729.218.111
Cristina Trancioveanu: 0723.176.576
Laurentiu Nepotean: 0724.290.600
Alex Budoaica: 0723.611.666


    Facem apel catre toti colegii transportatori din tara, indiferent de numarul de camioane si tipul de transport, care sunt sau nu in faza de constituire a organizatiilor locale sa contacteze reprezentantii S.C.O.P, in vederea centralizarii datelor de contact cat si pentru coordonarea cat mai exacta a manifestarilor.

    Va multumim anticipat pentru sprijin si colaborare.

S.C.O.P - FORT
 
II-12-catre colaboratorii FORT
miercuri, 27 februarie 2008
Image
Nr. inregistrare : II / 12
25  februarie 2008
In atentia tuturor membrilor si colaboratorilor FORT

       Federatia Operatorilor Romani de Transport va solicita respectuos, ca incapand de luni 25 februarie 2008 sa atasati o banderola alba fiecarui autovehicul aflat in trafic, in semn de sustinere a negocierilor cu Ministerul Transporturilor.
Cu stima,
Augustin Hagiu
Presedinte FORT
Image
 
Greva Transportatorilor, 2008 - FORT Sibiu
miercuri, 20 februarie 2008
Image
TEL: 0723 228 387/ 0729 218 111
FAX: 0318162112; office@atrc.ro

INVITATIE


                 Avem rugamintea de a onora  invitatia de a participa  sambata 16 februarie 2008, la Hotel Robert  din Sibiu, str. Charles Darwin nr. 18, tel. 0269.212.222, la orele 13, unde va avea loc intalnirea transportatorilor din Romania. Ca principal subiect de discutie va fi greva din transporturi din data de 25 februarie a.c.


Cu respect,

Presedinte FORT,

Augustin Hagiu

Image
 
Greva generala 25.02.2008
mari, 05 februarie 2008

TRANSPORTATORII RUTIERI DIN ROMANIA SE PREGATESC PENTRU DECLANSAREA GREVEI GENERALE IN TRANSPORTURILE RUTIERE IN DATA DE 25-02-2008

Nr. inregistrare : II / 5     30 ianuarie 2008

 

    Astazi a fost definitivat si inaintat memoriul prin care transportatorii rutieri din Romania isi cer drepturile in mod unitar pentru prima data in cei 18 ani de la revolutie.
   
    FORT impreuna cu Asociatia Transportatorilor Rutieri Transilvania, Asociatia Transportatorilor Rutieri Constanta, FORT Braila, Asociatia Transportatorilor Maramures, Breasla Micilor Transportatori Cluj, Asociatia Patronala Europa 2002 Arad, Asociatia Transportatorilor Rutieri in Constructii impreuna cu reprezentantii transportatorilor rutieri din Bucuresti-Ilfov, Constanta, Braila, Iasi, Galati, Neamt, Focsani, Mehedinti, Salaj, Gorj, Maramures, Arad, Cluj, M. Ciuc, Brasov, Prahova, Dambovita, Giurgiu precum si din alte judete ale tarii, am decis DECLANSAREA GREVEI GENERALE in maxim 26 de zile de la inaintarea prezentului memoriu inaintat in principal Ministrului Transporturilor si Guvernului Romaniei, in cazul in care nu vom primi un raspuns favorabil la solicitarile noastre. (ATASAT MEMORIUL).
Citeste mai mult...
 
<< Start < Precedenta 1 2 3 4 5 Urmatoarea > Sfarsit >>

Resultate 8 - 14 din 35